Реколекції для батьків

Реколекції для батьків

У п’ятницю під вечір, 14 травна, Цент Миру і Поєднання, що при монастирі францискаців у Більшівцях, заметушився. У „Дім Мами” почали з’їзджатися сім’ї, щоб взяти участь у реколекціях, які були зорганізовані для батьків. Величезною перевагою цієї пропозиції для батьків було це, що могли вони приїхати сюди із своїми дітьми. Діти мали зорганізований час окремо від своїх батьків і опіку над ними прийняла із сердечним наставленням Настя із Коломиї.

Тим часом, батьки могли із спокоєм ввійти у зінтегровані реколекції, які для них приготували бр. Станіслав і с. Еріка.
Учасники щоденно були впроваджувані бр. Станіславом Нуцковським у тайну відносин із Богом, Який неустанно підкреслює нашу вартість і цінність у своїх очах. Час реколекцій був також насичений лекціями і тренінгами, які вправно вела с. Еріка Дорош, юзефітка із Староконстантинова. Сестра із великим вмінням впроваджувала реколектантів у тему тотожності і цього, як її розвивати і будувати.
Шість сімей із Івано-Франківська, Коломиї і Мацківець з захопленням входили у переживання цього часу.
Щоб день був завершений із радісним серцем, то в суботу відбувся „Радісний Вечір” з інтеграційними танцями і грами, які викликали масу позитивних емоцій.
На завершення реколекцій, подружжя відновили обітниці Таїнства Вінчання і взяли участь у парафіяльній Месі в санктуарії Пресвятої Діви Марії – Цариці Миру і Поєднання.
Черговий раз, Пресвята Діва Марія, у цьому вийнятковому місці показалася як Турботлива Мама, до Котрої Її діти хочуть повертатися.