Кубок святого Антонія

Кубок святого Антонія

В суботу 25.03.2017 р.Б. у м. Львові відбулася довгоочікувана футбольна подія “Кубок святого Антонія”. Ідея провести футбольний турнір серед християнської молоді зародилася після того, коли стало можливим створити команду парафії святого Антонія.

В цю команду увійшли міністранти, парафіяни, симпатики парафії, але найважливішим її учасником був о. Павло Одуй, який є хорошим духовним наставником не лише нашої команди, але й усього турніру.
О. Павло своїм прикладом нам допомагав не забувати про хороші манери, та контроль над емоціями, які виникали під час турніру.
В іграх Кубку святого Антонія з футзалу серед парафіяльних команд Римсько-Католицької та Греко-Католицької Церкви в Україні брали участь такі команди:
1. ФК “Кармель” – м. Бердичів
2. Семінаристи УГКЦ – м. Львів
3. Парафія св. Антонія – м. Львів
4. Парафія св. Володимира і Ольги – м. Львів
Всі команди показали високий рівень ігри, на полі панувала хороша, але інтригуюча атмосфера аж до фінального свистка. Найкращий результат в турнірі отримала команда з м. Бердичева ФК “Кармель”. Після завершення турніру була церемонія нагородження команд-учасників грамотами, а переможці отримали головну нагороду “Кубок святого Антонія”, який вручив отець Яцек Чупінський – генеральний асистент CEO (Coetus Europae Orientalis).
Також приємний сюрприз на завершення нашої спортивної зустрічі влаштували нам священники парафії святого Антонія, які привезли піцу, солодощі і воду.
Атмосфера, яка там панувала, була просто неймовірною. Особливого азарту та емоційного піднесення додавала шалена підтримка уболівальників, які прийшли підтримати свої команди. Дякуємо Богу за чудово проведений час, усім командам за участь, а нашим уболівальникам за підтримку.

{gallery}lviv/17.04.02{/gallery}