Піше Паломництво до Кальварії Пацлавської

Піше Паломництво до Кальварії Пацлавської

11 серпня 2014 року з костелу св. Йосифа у Волиці (Мостиський район) вирушить ХІІІ Піше Паломництво до Санктуарію в Кальварії Пацлавській. Паломництво розпочнеться Святою Месою о 8.00 год., яку очолить о. Славомир Зелінський, директор душпастирського відділу у Львівській курії.

Після сніданку при храмі вирушаємо в дорогу. Після перетину українсько-польського кордону Шегині-Медика зупинимося на обід біля костелу в Медиці. Першу ніч спатимемо в монастирі францисканців у Перемишлі.
Вранці о 7.00 год. беремо участь в Святій Месі в Перемишлянській Катедрі. Після Євхаристії вирушаємо до Кальварії Пацлавської. Там о 18.00 год. беремо участь у Святій Месі на площі біля храму. Ночуватимемо на горищі в монастирі.

У середу від 7.00 год. беремо участь в Доріжках похорону і Успіння Матері Божої, а ввечері беремо участь у Святій Месі о 18.00 год. на площі біля храму.

У п’ятницю після Святої Меси опівночі, приблизно о 3.00-4.00 год., повертаємося автобусами з Новосілок на кордон в Медиці. Там завершується паломництво.

Прошу обов’язково взяти зі собою: документи, ліки, спальний мішок, карімат (килимок), зручне (змінне) взуття, головний убір, воду, необхідну косметику, дощовик, змінну білизну та одяг, розарій, гроші на особисті покупки.

Харчуванням під час дороги і на Кальварії та транспортом забезпечує Caritas Перемишльської Архідієцезії.

{gallery}akcje/14.07.31{/gallery}