Бути обдарованим, щоб ділитися з тими, хто потребує…

Бути обдарованим, щоб ділитися з тими, хто потребує…

Напевно, всі у якийсь період життя відчувають відчай або безпорадність. Сьогодні, ми всі переживаємо непрості часи, дехто тримається з останніх сил, а дехто опинився у ситуації, з якою самостійно не може впоратись і потребує допомоги!

На щастя, ми не самі! Підтримка цілого світу, та прагнення людей безперервно нести допомогу, це дуже важливий аспект.

За вересень і жовтень, завдяки підтримці та допомозі від братів Францисканців з Римсько-Католицької парафії Святого Йосипа Працівника в Кременчуці, волонтерів, та благодійної організації FRANZ HILF з Австрії, ми надали допомогу для більше ніж 1000  людей.

Це різні види гуманітарної допомоги, одним з найважливіших аспектів є забезпечення основних потреб, таких як їжа, вода, засоби особистої гігієни, ліки, техніка для дому.

В рамках проєкту провели видачу гуманітарної допомоги для ВПО за наступними категоріями:

– інваліди,

– люди похилого віку 70+

– сім’ї, де є дітки до 3х років.

За спостереженнями наших волонтерів, велика частина зареєстрованих на допомогу – це особи 1 групи інвалідності та діти до  року, які дуже потребують підтримки та турботи. Наша мета – спільно допомогти тим, кому це дійсно необхідно в цей важкий час.

За цей період часу нам вдалося роздати:

435 ваучерів на придбання продуктів та засобів гігієни;

200 ваучери на ліки

50 ваучерів на техніку для дому;

Дана допомога частково полегшує життя, надаючи підтримку тим, хто опинився в складних обставинах. Люди висловлюють нам свою вдячність і радість за те, що є такі фонди, які готові допомагати. Хочемо дякувати Богу за Його доброту в добрих людях, таких як з організації FRANZ HILF.

Наталя з Францисканцями і волонтерами.