Реколекції в Західному регіоні ФОС

Реколекції в Західному регіоні ФОС

 

В днях 07-09 жовтня 2016 року брати і сестри ФОС 9-х спільнот Західного Регіону та Францисканська Молодь з Вінниці, Києва і Львова разом з Духовним Асистентом бр.Ігорем Мулярським OFM Cap, відбули реколекції в монастирі Братів Менших Конвентуальних в м. Більшівці. Проводив реколекції бр.Христофор Пельц OFM Conv, Національний Духовний Асистент ФОС.

До Більшівців приїхало 60 братів та сестер, щоб разом провести час з Богом та один з одним. Приїхали спільноти з Золочева, Івано- Франківська, Мукачева, Ключарок, Коломиї, Стрия, Рави-Руської, Судової-Вишні і Львова.
Зустріч розпочалась зі Святої Меси в Санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія.
Після Меси була смачна вечеря та перша конференція, а ввечері – час знайомства усіх спільнот, де кожен мав можливість поділились життям своєї спільноти, служінням кожної з них. Було багато спілкування, хороших емоцій, разом прославляли Бога танцями та піснями.
Наступні два дні були особливо насиченими та цікавими. Ми спільно молились утреню, брали участь в конференціях, мали працю в групах, а ввечері надзвичайно глибоко пережили Адорацію Ісуса в Пресвятих Дарах.
Під час Служби Божої у суботу наша сестра Діанка з Івано-Франківська склала перші тимчасові обітниці. Щиро її вітаємо та бажаємо вірно йти за Ісусом, наслідуючи Ісуса, так як це робив св.Франциск.
В ці дні була сира погода, навіть трішки прохолодно в кімнатах, але в монастирі панувала гаряча атмосфера, бо об’єднувала та зігрівала нас одна любов до Ісуса Христа.
Особливі слова подяки складаємо Францисканській молоді, бо вклала багато зусиль, щоб добратись до місця реколекцій, а також брату Ігорю, який приїхав з ними. Вдячні за музичний супровід, активну допомогу в організації реколекцій. А також дякуємо, що відповіли на наше запрошення приїхати і провели цей час з нами.
Дякуємо настоятелю бр.Андрію Ванату, який нас тепло прийняв, був терплячим, коли ми трішки порушували нічну тишу і звичний розпорядок монастиря, і з радістю відкликався на кожне наше прохання.
Велика подяка Брату Христофору, який провів ці реколекції, підготував конференції, школу молитви, Адорацію. На своїх конференціях бр.Христофор наблизив нам розуміння Божої Любові, важливість життя у спільноті. Дякуємо за відкрите серце і ті зусилля, які бр.Христофор приклав для організації реколекцій, щоб ми могли вповноті користати з цього благодатного часу, щоб брати і сестри мали змогу поглибити свої відносини з Живим Богом, спільно провести час і краще пізнати один одного, наново переосмислити своє життя і прагнути до змін.
Також дякуємо Господу Богу за всі отримані Благодаті, кожному брату та сестрі, котрих зустріли.
Нехай Господь поблагословить всі спільноти ФОС Західного Регіону, а Матінка Божа візьме всіх нас під Свою опіку. Святий Франциску, молися за нас!
Богу нехай буде подяка!

{gallery}akcje/16.10.24{/gallery}