Хресна Дорога вулицями Львова

Хресна Дорога вулицями Львова

Як і щороку, у Велику Середу 12 квітня, пройшла Хресна Дорога вулицями Львова за участю багаточисельних вірних зі Львова і околиць. Ця хода розпочалась Месою у Львівському Катедральному Соборі Успіння Пресвятої Діви Марії,

а пізніше учасники цієї ходи,проходячи вулицями міста (площа Ринок, вулицями Вірменською, Руською, Винниченка до Митрополичої Курії, Заньковецької, Лисенка) прийшли до нашого храму св. Антонія на вул. Личаківській. Очолив молитовну ходу Архиєпископ Мечислав Мокшицькийразом з численними священниками, монахами і монахинями.
Під час Хресної Дорогизупинялись на стаціях, на яких зачитувались розважання, задумувались над таємницею муки і смерті Ісуса Христа. Хода супроводжувалась страсними піснями, особистими молитвами учасників. Жертвували Хресну Дорогу за мир в Україні, молились і просили Бога про припинення війни, зміну наших сердець і необхідні Божі Ласки для себе, близьких і всього суспільства.
Завершилась молитва адорацією хреста у нашому храмі.
Архиєпископ подякував всім присутнім за участь, братам францисканцям – за організацію молитви, львівським поліцейським – за захист учасників ходи і можливість безпечного пересування по маршруту.

{gallery}lviv/17.04.05{/gallery}