Чим розпочався вересень?

Чим розпочався вересень?

Хоч вересень є осіннім місяцем, то часто асоціюється із новим початком. Перша неділя вересня у бориспільській парафії відзначилась своєрідною винятковістю. У сонячний день, у ранкову пору залунав дзвін, який засигналізував початок Меси – Уроку Любові.

Винятковими учасниками Літургії були брат Матеуш і сестра Катя, які щойно розпочали своє служіння у нашій Спільноті. Їхня присутність внесла багато радості і розбудила мрії, бо через них Бог буде нас навчати, перемінювати і запалювати до служіння.
Цей недільний Урок завершився урочистим благословенням учнів, студентів, вчителів і звісно ж – шкільного приладдя. 
Перший вересневий Урок швидко приніс плоди – бажання навчатись, і це не тільки серед дітей і молоді а й серед дорослих: брат Матеуш, який прибув до нас із Польщі, розпочав пильне вивчення нашої мови. Сестра Катя гарно спілкується по українськи, тож не мусить навчатись мови. Її новим служінням стало ведення світлиці для наших парафіяльних дітей. Все розпочалось у понеділок о годині 9.00 із молитви, яку провели у світлиці брати францисканці у присутності дітей, їхніх батьків, сестер і виховательок. Після молитви залунав дзвоник, який закликав дітей на їхній перший сніданок у світлиці а батьків відпустив до дому. 
Вересень у бориспільській парафії розпочався новими зустрічами, ініціативами, можливостями і новими мріями. І це все, як деякі парафіяни стверджують, не все…

{gallery}boryspil/16.09.02{/gallery}