Храмове Свято у Борисполі

Храмове Свято у Борисполі

6 серпня у Борисполі відзначено Храмове Свято не честь Преображення Господнього. Урочисту Месу очолив і виголосив проповідь бр. Павло Одуй– францисканець зі Львова. Під час проповіді бр. Павло зазначив, що у житті потрібно мати відвагу підніматись у гору – так як це зробили учні Ісуса Христа, не піддаватись пасивності і труднощам, бо тільки ідучи під гору, вкладаючи зусилля, зможемо досвідчити переміни – преображення.
Урочиста Літургія розпочалась від обряду освячення нових вхідних дверей нашого храму. Цей обряд пригадав нам правду, що у Божому домі ми завжди безпечні і очікувані. Урочистого освячення здійснив бр. Павло Одуй.
На зевершення Меси ми вийшли у процесії на вулицю, щоб засвідчити про нашу віру і просити Бога, щоб преобразив обличчя нашої землі параненої лихом війни.
Післа молитовної зустрічі відбулась агапа – радісне святкування Храмового Свята з бутербродами, фруктами, солодощами, печеною на мангалі ковбаскою і з взаємним спілкуванням. У цій агапі товаришували нам інтеграційні танці, завдяки яким ми могли краще виразити нашу радість Богові за цей для нас чудовий день.
На наше Свято прибули віруючі із своїми душпастирями з різних кінців України – з Кременчука, зі Львова, з Мацьківець, з Хмельницького, з Києва і околиць. Були присутні священники з поблизьких парафій, сестри-монахині, отці із православної і греко-католицької церкви з Борисполя.
Цьогорічне святкування Храмового Свята у Борисполі, залишило незабутній слід у серцях бориспільських парафіян, гостей а навіть самих жителів нашого міста.
{gallery}boryspil/15.08.06{/gallery}